14/11/2023
Beurzen

Horeca Expo 2023: Stand 7440

Ontmoet Ons op de Horeca Expo 2023: Stand 7440!👋🏼🥂

HorecaTouch is verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar aanwezig zullen zijn op de Horeca Expo 2023. We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op stand 7440, waar we een voorproefje zullen geven van de nieuwste innovaties op het gebied van kassasystemen en betaaloplossingen.

Ontdek de Toekomst van Betalingen in de Horeca📱

Dit jaar presenteren we met trots onze samenwerking met Swipedrinks, een revolutionaire app die de manier waarop we drankbonnetjes gebruiken volledig verandert. Met Swipedrinks kunt u drankbonnen eenvoudig en snel kopen via uw smartphone, en deze met een simpele scan aan de toog betalen. Maar er is meer! Swipedrinks maakt het ook mogelijk om vrienden te trakteren en gezamenlijke uitgaven te beheren, allemaal vanaf uw mobiele apparaat.

Onze Samenwerking met Swipedrinksđź’ł

HorecaTouch en Swipedrinks bundelen hun krachten om de horeca-industrie te voorzien van een naadloze betaalervaring op uw evenement of pop-up, … . Deze samenwerking integreert de geavanceerde kassasystemen van HorecaTouch met de moderne benadering van betaaloplossingen van Swipedrinks. Dit stelt ondernemers in staat om hun klanten een snellere, eenvoudigere en innovatieve betaalervaring te bieden.

Waar en Wanneer? đź“Ť Stand: 7440
🗓️ Datum: 19 - 22 november 2023
🏟️ Locatie: Horeca Expo Gent

Bezoek onze stand op de Horeca Expo en ontdek hoe onze geĂŻntegreerde oplossingen u kunnen helpen uw horecabedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken aan een innovatieve toekomst voor de horeca!

Meer info: https://www.horecaexpo.be/nl/

Op zoek naar
een kassasysteem?

Contacteer ons voor meer informatie. Interesse in een demo? Dit kan online, op locatie of in onze demoruimte.

Gratis demo en offerte